LandboSyds direktør fylder 50 år

30. juli 2021 runder LandboSyds adm. direktør Sune Aagot Sckerl et såkaldt skarpt hjørne. Han fylder 50 år. De seneste knap to af dem har han blandt andet brugt på at få lagt skinnerne til den strategi, der skal holde LandboSyd på en sikker kurs.

- I LandboSyd gør vi løbende status på vores strategi. Den ruller – og markedet omkring er i evig forandring. Vores faste fokuspunkt er dog, at vi vil være tætte på vores kunder, og i min optik sker det blandt andet ved at skabe rammer, der giver tilfredse medarbejdere gennem god ledelse. Det kan lyde lidt flyvsk, men jeg tror på, at det virker, siger Sune Aagot Sckerl med et smil.

Sune Aagot Sckerl har været områdedirektør i HedeDanmark A/S, hvor han var ansat i 15 år. Han er uddannet cand.agro. fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i 1999 og har efterfølgende taget flere lederuddannelser.

Han er formand for bestyrelserne i Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S samt de rådgivende landbrugsmæglere Hekto&Co. Han er desuden formand for hr-virksomheden ALT-HRs tilknyttede Advisory Board.

Sune Aagot Sckerl er bosat i Vejle. Fritiden tilbringer han gerne sammen med sin hustru og tre børn.

50-års fødselsdagen markeres ved en lukket reception 27. august.

Læs også