Ny temaside med Ukraine-information

En ny temaside på Landbrugsinfo.dk samler information og gode råd til landmænd og deres ukrainske ansatte.

Siden skal klæde landmanden og de ukrainske ansatte på til at håndtere krigens konsekvenser på bedriften.

- Vi ser det lige nu som vores vigtigste opgave at hjælpe de danske landmænd til at kunne agere bedst muligt i den forfærdelige situation, som krigen i Ukraine har skabt. Både menneskeligt og fagligt. Derfor arbejder vi på at belyse de mange forskellige aspekter, danske landmænd skal forholde sig til – samlet på ét sted, siger Ejnar Schultz, adm. direktør, Seges Innovation.

På temasiden kan både landmænd og medarbejdere finde viden og konkrete råd indenfor emner som økonomi, jura, arbejdsmiljø og meget mere.

Arla stopper klimakampagne

Arla vil ikke længere beskrive sine mejeriprodukter som klimaneutrale. Det skriver Politiken.

Det sker efter massiv kritik af en kampagne, hvor Arla på baggrund af en række projekter, hvor man beskytter regnskoven, har anført produkter som klimaneutrale, fordi den udledte CO2 fra Arlas produktion bliver optaget i de beskyttede skove.

Men eksperter har rejst tvivl om klimaeffekten, mens Politiken har afdækket, at dele af Arlas klimaskove var nedbrændt, samt at der var påbegyndt skovrydning i andre.

Arla har ifølge Politiken erkendt, at »klimakompensation er komplekst stof, som har været svært at kommunikere« og håber på klare, fælles retningslinjer på området.

Læs også