Bæredygtigt Landbrug holder fanen højt

Vandplaner og klimatilpasning er i højsædet på BL’s temamøde onsdag.

Bæredygtigt Landbrug (BL) er nærmest »fast inventar«, når NutriFair afvikles i Messe C i Fredericia. Og i år er selvfølgelig ingen undtagelse, når det går løs i dagene tirsdag den 17. og onsdag den 18. maj.

Udover deltagelsen på foreningens stand i messehallen er landbrugsorganisationen også vært for et temamøde på messen. Det sker på andendagen, altså onsdag, og foregår i lokale K1.

Her vil formand Peter Kiær både byde velkommen og runde af. Derimellem beretter BL’s faglige direktør Jørgen Evald Jensen om landbrugets klimatilpasning frem mod 2030, ligesom chefjurist Nikolaj Schulz orienterer om de kommende vandplaner.

- Og ikke mindst om, hvad Bæredygtigt Landbrug gør ved dem, lyder det fra foreningen.

Alle er velkomne

Fra BL understreges det, at temamødet absolut ikke kun er forbeholdt medlemmer.

- Alle interesserede er velkomne, og medlemmer er således også velkomne til at tage både familie, ansatte, naboer og andre bekendte med til mødet.

Den formelle del af temamødet begynder kl. 13, men allerede i tidsrummet mellem kl. 12 og 13 serveres der sandwich i forlokalet. Både bespisning og mødeaktiviteten er gratis for de fremmødte.

Af hensyn til forplejning beder foreningen dog om tilmelding via BL’s hjemmeside. Man kan også læse mere om arrangementet på www.nutrifair.dk.

Læs også