Molslinjen går økologisk

Molslinjens hurtigfærger på Kattegat samt færgerne på Alslinjen, Fanølinjen, Samsølinjen og Langelandslinjen vil fremover gå over til økologiske mejerivarer.

Thise vil fremover stå for alle leverancer af mælk, ost og mejeriprodukter til både Molslinjens hurtigfærger på Kattegat og til færgerne på Alslinjen, Samsølinjen, Langelandslinjen og til Fanølinjens Barista’s på havnen i Esbjerg.

- Som mange andre virksomheder arbejder vi med både bæredygtighed og økologi – og der har vi fundet et godt match i Thise, som er kendt for at arbejde fokuseret med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Det er store mængder af mejerivarer, som de mange færgegæster konsumerer på deres ture. Det er blandt andet mere end 100.000 liter mælk og på den gode side af fem ton ost, som hvert år sendes over disken i Barista’s og i buffeterne.

Leveringerne fra Thise begyndte den 4. januar, så lige nu er alle produkterne stille og roligt på vej ud på de enkelte ruter og de enkelte færger.

- Oplevelsen ombord er vigtig for færgegæsterne, og der er kaffe og maden et sted, hvor vores transportform markant adskiller os fra resten af den kollektive transport. Og med Thise kan vi gøre den oplevelse endnu bedre, siger Jesper Skovgaard.

Læs også