bannerPos

Flere plusser i syd

Formand for Landbrugsrådgivning Syd, Antoni Stenger, kan glæde sig over at virksomheden kommer ud af 2019 med et plus på over 2,5 millioner kroner.
01-03-2020 11:39

Det er ikke kun hos SLF, man kan glæde sig over gode regnskabstal. Også i Landbrugsrådgivning Syd er der plusser på bundlinjen. 2019 bød på et overskud på 2,55 millioner mod 829.000 i 2018.

Bestyrelsen i rådgivningsselskabet har samtidig vedtaget, at halvdelen af årets resultat skal udloddes til ejerforeningerne. Ejerforeningerne under Landbrugsrådgivning Syd er Familielandbruget på Fyn, Sønderjysk Familielandbrug, Familielandbruget Sydvest og Familielandbruget LRS-Vejle. 

- Resultatet er med til at styrke ejerforeningerne og dermed kommer det medlemmerne af ejerforeningerne til gode. Det er væsentligt for os som ejerforeninger med en robust økonomi så vi kan udføre et politisk arbejde til gavn for vores medlemmer siger formand for Landbrugsrådgivning Syd, Antoni Stenger. 

- Jeg oplever, at Landbrugsrådgivning Syds medarbejdere konstant tænker på, at sikre en god og ordentlig rådgivning overfor vores kunder, tilføjer han. 

Landbrugsrådgivning Syd har i dag 30 procent flere kunder end i 2008 da rådgivningsvirksomheden blev dannet.

hka

Bevarer effektivitet og sundhed med let fordøjelig proteinkilde

Fravænning uden medicinsk zink blev allerede muligt for Avlscenter Trekanten I/S i sommeren 2018, hvor de valgte at udskifte proteinkilden i smågrisefoderet. - Konceptet holder stadig, fortæller Jørgen Skou Hansen, der ejer og driver avlscenteret.

Nyt projekt skal gøre robotter klogere

Danske Agrointelli er med i et internationalt samarbejde, der skal gøre de robotter, der anvendes i blandt andet landbruget, langt klogere end de er i dag.

Færre dødfødte med nyt overgangsfoder

- Faringerne forløber upåklageligt, og grisene er kæmpestore og levedygtige. Det kører bare. Driftsleder Lizette Pilegaard lægger ikke skjul på, at hun er tilfreds med effekten af et nyt overgangsfoder til søer, som Vestjyllands Andel har udviklet.

Den døde kat hopper en sidste gang

Aktierne har taget et pænt ryk op hen over ugen. Det er ikke et tegn til, at krisen er ovre. Det er blot en naturlig korrektion efter fire uger med voldsomme kursfald. Vi så det samme under finanskrisen. Her foretog aktierne også et pludseligt ryk op, inden det igen gik kraftigt ned. I trading kalder man det for en død kat, der hopper.

Forårsarbejde i Nordsjælland

Arresøgaard Maskinstation er i denne uge begyndt på såarbejdet. Første opgave var etablering af vårbyg isået forskellige companion crops direkte i stub.

Svineproducent: Tilsætningsstof giver mine søer en stabil brunst

Manglende brunst hos søerne blev en saga blot, da østjysk svineproducent begyndte at bruge fodertilsætningsmidlet Micro-Aid.

Vilofoss gør zinkløs foderløsning bedre

Der er en tydeligt sammenhæng mellem proteinniveau og risikoen for diarré, men samtidigt er protein også nødvendig for at opnå maksimal tilvækst. Den balance synes med LoZn-konceptet fundet hos Vilofoss.
Side 1 af 1806 (36119 artikler)Prev1234567180418051806Next