LandboUngdom lancerer ny film

For at sætte fokus på dansk landbrug lancerer LandboUngdom i dag en ny film, der fortæller og viser, at medlemmerne vil stå sammen om at skabe fremtidens landbrug i Danmark.

- Jeg håber, at vi med denne film vil kunne bibringe en ny vinkel til debatten, som kan dreje samfundets syn på landbruget og os unge på landet i en positiv retning. Det trænger vi til, og det har vi i mine øjne i den grad også fortjent, siger Mathias Hansen og fortsætter:

- Uden fødevarer kan mennesker ikke eksistere, så simpelt kan det i virkeligheden siges. Det har vi som landmænd, både unge og gamle, været for dårlige til at kommunikere i alt for lang tid. Vi skal blive bedre til at fejre os selv.

Ungdommen skal sparre og lære af hinanden

LandboUngdom-medlemmerne Gerbrig Postma og Bjørn Gommesen er de to medvirkende i filmen, og de bakker fuldt ud op om organisationens budskab.

- Det er vigtigt at stå sammen og sparre med hinanden i dette erhverv, for vi kan lære meget af hinandens erfaringer. Men jeg synes også, at vi unge er gode til at hjælpe hinanden i landbruget, fortæller Gerbrig Postma fra Dronninglund LandboUngdom og bliver suppleret af Bjørn Gommesen fra Odder-Skanderborg LandboUngdom.

- Jeg kan helt sikkert støtte op om budskabet i filmen, for jeg synes, at vi skal stå sammen, så dansk landbrug er et lige så stort og vigtig erhverv om 100 år.

LandboUngdom er en forening for unge på landet, der har cirka 3.000 medlemmer.

Filmen kan ses herunder eller på LandboUngdom Facebook-side.

Sammen om Danmarks landbrug - LandboUngdom

📢Unge på landet har et klart budskab til alle andre: VI STÅR SAMMEN OM DANMARKS LANDBRUG 💪🚜🌾 Del videoen, hvis du er enig. Og skriv i kommentar-feltet, hvorfor du er stolt af at være en del af fremtiden i dansk landbrug 😃 LandboUngdom kæmper for, at unge på landet får de bedst mulige vilkår - samtidig arrangerer vi masser af aktiviteter som: ✔️ Traktortræk ✔️ Pløjning ✔️ Bedriftsbesøg ✔️ Kurser ✔️ Fester ✔️ ...og meget andet Læs, hvorfor DU skal være medlem og meld dig ind i dag: http://landboungdom.dk/landboungdom/medlemsfordele/hvorfor-skal-jeg-vaere-medlem-af-landboungdom/

Slået op af LandboUngdom Gør Landet Sjovere i 3. april 2018

Læs også