Grøn Michelin-gastronomi og fremtidens marker mødes i Midtjylland
Bælgfrugter bliver stadig alt for ofte overset i hverdagskøkkenet. Det vil en række aktører lave om på. Blandt andet ved at invitere til Bælgdagen på Dallerupgård ved Stenderup 17. juni.

Bælgfrugter opfylder stort set alt det, vi efterspørger i sund, bæredygtig og nærende kost i dag, lyder det fra arrangørerne af Bælgdagen. Arkivfoto: Kasper Stougård
- Hvis vi skulle kåre en hverdagshelt i køkkenet, ville bælgfrugter være i finalen – men de bliver stadig overset alt for ofte. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra en række aktører, der på tirsdag står bag Bælgdagen på Dallerupgård ved Stenderup.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her