»Urejst mad« bliver den nye trend
Olav Ditlevsen fra Kragerup Gods nær Slagelse har taget det norske ord »urejst mad« til sig og bruger det flittigt. Blandt andet om sine kikærter, der for første år lanceres i danske butikker, og som er dyrket lige uden for godsets porte.
Olav Ditlevsen og Kragerup Gods er et af de landbrug, der gerne vil producere flere nicheafgrøder, og som gennem flere år har afprøvet nye tiltag. I år er det første år, hvor de lancerer kikærter – høstet i 2020. Om kort tid forventer de at høste årets kikærte-produktion, og det gerne med et udbytte, der er fordoblet i forhold til sidste år.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her