bannerPos

BASF har 30 nye produkter på vej frem mod 2030

- Vores strategi indeholder tre indsatsområder for BASF indenfor planteavl – nemlig kemi, såsæd og digital teknik, siger Robert Racz, chef for BASF Agricultural Solutions Nordic. Fotos: BASF

AF: JØRGEN P. JENSEN

FAGJOURNALIST
30-11-2019 11:20
Hybrid-hvede, biologiske sprøjtemidler, mere effektive sprøjtemidler og nye digitale instrumenter er nogle af de produkter, som BASF forventer at kunne præsentere i det kommende årti, fortæller Robert Racz, chef for BASF Agricultural Solutions Nordic.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

- Vi skal konstant tænke nyt

På Stenalt Gods drives man af at forbedre sig hele tiden. Derfor undrer det godset, når EU-ordninger som har innovation til formål, udelukker nye driftsmuligheder.

Teknologi har løftet planteavlen på Stenalt Gods

På Stenalt Gods har EU-tilskud været med til at fremme den økologiske planteavl med nye teknologier og opbevaringsmuligheder til tørring.

Solceller kan give ekstra indtægter

Solceller fyldte en stor del, da Sesvanderhave holdt julemøde for sukkerroedyrkere.

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på landbrugets udfordring

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på mange af udfordringerne i landbrugssektoren, herunder klima- og biodiversitetsudfordringer. Landmand Bjarne Larsen ved Esbjerg viste torsdag sit skovlandbrug frem.

Grundvandsovervågning møder kritik fra Rigsrevisionen

Miljøministeren er stærkt utilfreds med, hvad hun betegner som en mangelfuld forvaltning af dispensationer til sprøjtemidler. Ministeren iværksætter nu tre tiltag for at komme usikkerheder og problemer til livs.
Side 1 af 1716 (34320 artikler)Prev1234567171417151716Next