bannerPos

Formand : Prisforskellen mellem økologiske og konventionelle varer skal mindskes

Formand for Økologisk Landsforening Per Kølster (tv) talte om forbrugertendenser og ønsker, mens formand for Landbrug og Fødevarers økologisektion, Hans Erik Jørgensen (th) talte om glæden ved at være økologisk bondemand og den fremtidige næringsstofforsyning. Fotos: Henriette Lemvig

Henriette Lemvig

Journalist (Planter)
13-06-2019 10:34
Med et økologisk marked i vækst og en plan om, at 30 procent af det samlede danske areal og omsætning i 2030 er økologisk, afholdt LMO Økologi og ØkologiRådgivning Danmark onsdag Økotræf 2019.

Omkring 120 økologiske landmænd var onsdag samlet til årets Økotræf lidt uden for Hammel arrangeret af LMO Økologi og ØkologiRådgivning Danmark.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next