bannerPos

Formand : Prisforskellen mellem økologiske og konventionelle varer skal mindskes

Formand for Økologisk Landsforening Per Kølster (tv) talte om forbrugertendenser og ønsker, mens formand for Landbrug og Fødevarers økologisektion, Hans Erik Jørgensen (th) talte om glæden ved at være økologisk bondemand og den fremtidige næringsstofforsyning. Fotos: Henriette Lemvig

AF: HENRIETTE LEMVIG

FAGJOURNALIST
13-06-2019 10:34
Med et økologisk marked i vækst og en plan om, at 30 procent af det samlede danske areal og omsætning i 2030 er økologisk, afholdt LMO Økologi og ØkologiRådgivning Danmark onsdag Økotræf 2019.

Omkring 120 økologiske landmænd var onsdag samlet til årets Økotræf lidt uden for Hammel arrangeret af LMO Økologi og ØkologiRådgivning Danmark.

Formand for Økologisk Landsforening, Per Kølster talte om forbrugertendenser og ønsker og fremhævede sin tilfredshed med, at den økologiske udvikling er i positiv fremgang.

- Det er et marked, der er i markant vækst og især økologisk m&ae

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.

Fik minister i tale om §3-forbud og efterafgrødekrav

Fælles for §3-dyrkningsforbuddet og det fremrykkede efterafgrødekrav er, at nogle landmænd oplever det, som om de får en stor økonomisk øretæve og usikkerhed om fremtiden, lyder det fra SLF, der forleden gik til miljøministeren med urimelighederne.

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.

Kommunal spildevandsudledning er vigtigt skyts i BNBO-retsopgør

De kommunale udledninger af milliarder af liter urenset spildevand direkte til det danske vandmiljø, leverer ifølge advokat Hans Sønderby Christensen en vigtig pind til BNBO'er og kommunale indsatsplaners »ligkiste«.

Kompensation kan redde forretningen

Myndighedernes økonomiske corona-hjælpepakke kan for nogle minkavlere være lige præcis den redningsplanke, der skal til, fortæller rådgiver.
Side 1 af 1852 (37029 artikler)Prev1234567185018511852Next