Mød dine konkurrenter på hjemmebanen i Brasilien

Brasilianske landmænd brager fremad med øget produktion af afgrøder og kød, og det mærkes på verdensmarkedet. Nu kan du ved selvsyn høre om og se, hvordan de bærer sig ad på et fagligt stærkt kursus i samarbejde med LMO - og dermed blive inspireret til at imødekomme udfordringen

Selvom trenden i Danmark er mod lidt mindre kød på tallerknerne, er det ikke tilfældet globalt. For med stigende velstand stiger forbruget af kød også i de lande, der traditionelt har spist lidt eller næsten intet kød. 

Derfor satser de brasilianske landmænd på en betydelig øget produktion af især svine- og kyllingekød baseret på deres egen avl af soja og majs/korn. Som vel at mærke også øges især ved at forbedre effektiviteten i deres dyrkningssystemer.

Hvordan det foregår og i hvilket tempo, kan du blive meget klogere på ved at deltage i et spændende kursus arrangeret i samarbejde med LMO.

- Vi er ved at færdiggøre et spændende program med besøg på flere forskellige slags landbrug og andelsselskaber, fortæller Torben Wiborg, chefkonsulent for Udvikling hos LMO.

Et stort fagligt input

Turen til delstaten Parana i Brasilien er tilrettelagt som et kursus.

LMO stiller derfor med to virksomhedsrådgivere, som er med på det ugelange kursus, og som desuden oversætter fra engelsk til dansk, hvor der er behov for det. De fungerer også som rejseledere på kurset, der er omfattet af Rejsegarantifonden.

Hele programmet er på www.rejsogoplev.dk.

mip
 

Læs også