bannerPos

Nyt forårsmiddel i korn

Til forårssprøjtning i vintersæd mod ukrudt kan nu vælges det bredspektrede Rexade 440, der har virkning, så snart væksten starter om foråret. Arkivfoto: Jacob Lund-Larsen

AF: JØRGEN P. JENSEN

FAGJOURNALIST
14-12-2019 07:00
Det nye middel Rexade 440 har effekt på både bredbladet ukrudt og alle græsser undtagen enårig rapgræs. Kan anvendes tidligt fra begyndende vækst om foråret.

eCorteva har netop fået godkendt deres nye blandingsherbicid Rexade 440, som består af aktivstofferne fra de velkendte ukrudtsmidler Broadway og Zypar.

Rexade 440 er godkendt til brug i foråret i hvede, rug og triticale, men kan ikke anvendes i vinterbyg eller i marker med græsudlæg.

Det nye middel bekæmper græs inklusive flyvehavre og bredbladet ukrudt og forebygger samtidig resistensudvikling blandt bredbladede ukrudtsarter.

Rexade 44

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Dataoverførsel for blandede maskinparker

I dag skal landmænd indsamle store mængder data for at administrere deres bedrifter samt for at opfylde kravene om dokumentation. Med ISOXML-standarden er det muligt at overføre markdata fra maskinens skærm fra populære producenter til John Deere Operations Center. På baggrund heraf kan John Deere understøtte kunder, der arbejder med maskinparker fra forskellige leverandører.

- Smågrisemarkedet er stabilt og i balance

Nord-West noteringen forbliver i denne uge uændret på 39,00 euro. Samme melding gælder noteringen for 8-kilos grise, der ligeledes er uændret på 25,40 euro

Semler Agro får ny afdelingsleder på sjællandsk hovedcenter

Danmarks største maskinhandel, Semler Agro, har fundet sin nye afdelingsleder i filialen i Næstved. Ny mand i spidsen i Næstved er 45-årige Jesper Ulrik Skallergård, der kommer med mere end 11 års ledelseserfaring fra N.C. Nielsen A/S.

Farven er skiftet fra gul til rød

Egentlig har det ikke så meget at betyde, om den hedder New Holland eller Case. Det primære i valget af anden mejetærsker har været at holde fast i den velkendte service, lyder det fra Poul Martin Mortensen og sønnen Palle Mortensen, der mistede deres mejetærsker til flammerne sidste lørdag.

Mejetærskeren udbrændte på få minutter

Der gik omkring et minut, fra Palle Mortensen opdagede, at der kom hvid røg op af den mejetærsker, hans far og søn sad i, til røgen havde udviklet sig til flammer. Heldigvis kom ingen noget til.

Er der fradrag for udgiften til høstfesten?

Høsten står for døren, og når den er i hus, skal det måske fejres med en hyggelig høstfest. Men hvordan er det egentlig med fradragsretten for landmanden? Og hvad med medarbejderne, beskat-ningen og momsen?
Side 1 af 1892 (37837 artikler)Prev1234567189018911892Next