bannerPos

Solen skinner også om natten

Konsulent Hans Jørgen Bak fra AgroAdvice kalder svampesprøjtningerne for en forsikring. - I kan ikke vide, hvornår svampeangreb optræder og det har altså en stor økonomisk betydning for den enkelte ejendom, sagde han. Fotos: Henriette Lemvig

AF: HENRIETTE LEMVIG

FAGJOURNALIST
12-02-2020 10:23
- Vi skal finde solen, lyset og optimismen, var opfordringen, da Agropro holdt planteavlsdag i det jyske.

Cirka 40 landmænd havde fundet vej til Bygholm Landbrugsskole i Horsens, da Agropro holdt deres planteavlsdag i det jyske, hvor det både blev til smil, latter, alvorlige miner og eftertænksomhed.

Smilene kom blandt andet, da Vagn Lundsteen, medstifter af Agropro, indledte dagen med at love, at solen også skinner om natten.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Mild vinter har gavnet europæisk hvede

Vi står overfor en lavere hvedeproduktion i Europa efter voldsomt nedbør hen over efterår gjorde det vanskeligt for europæiske landmænd at så hvede. Til gengæld har vi frem til nu haft en mild vinter, hvilket trods alt har gavnet den hvede der er blevet sået.

Det er ikke landmandens opgave at bevise sin egen uskyld

»Blokerende fejl« i landbrugets EU-ansøgning er med til at vende bevisbyrden om, og det er klart ulovligt – skriver Bæredygtigt Landbrugs chefjurist.

Amerikanske kødpriser rykker op

Nu ser det ud til at de amerikanske kødpriser langt om længe kan følge trop med de prisstigninger vi har oplevet her i Europa siden starten af 2018. Kina har således nu officielt tilladt import af blandt andet fjerkræ fra USA.

Interview skal være med til at sikre et vellykket generationsskifte

Når generationsskiftet sker inden for familien, stilles der ekstra store krav til processen. Østdansk Landboforening & Sagro har udviklet en ny model til at interviewe deltagerne i generationsskiftet for at sikre et succesfuldt skifte, fremgår det af ostdansk.dk.

Omdan din virksomhed til et selskab og udskyd skatten

Særligt for svineproducenter kan der være en skattemæssig gevinst i at omdanne sin virksomhed til et ApS eller A/S, vurderer rådgivningsselskab. Netop nu kan omdannelsen klares skattefrit. 

Smågrisepriserne buldrer videre opad

Den tyske Nord-West-notering steg mandag med 1,5 euro. Yderlige stigninger i vente i næste uge.

Digitale løsninger gør din hverdag lettere og giver bonus på bundlinjen

Vejen til bedre overblik, mere tid og en bonus på bundlinjen ligger lige foran dig.
Side 1 af 1772 (35439 artikler)Prev1234567177017711772Next