bannerPos

Solen skinner også om natten

Konsulent Hans Jørgen Bak fra AgroAdvice kalder svampesprøjtningerne for en forsikring. - I kan ikke vide, hvornår svampeangreb optræder og det har altså en stor økonomisk betydning for den enkelte ejendom, sagde han. Fotos: Henriette Lemvig

AF: HENRIETTE LEMVIG

FAGJOURNALIST
12-02-2020 10:23
- Vi skal finde solen, lyset og optimismen, var opfordringen, da Agropro holdt planteavlsdag i det jyske.

Cirka 40 landmænd havde fundet vej til Bygholm Landbrugsskole i Horsens, da Agropro holdt deres planteavlsdag i det jyske, hvor det både blev til smil, latter, alvorlige miner og eftertænksomhed.

Smilene kom blandt andet, da Vagn Lundsteen, medstifter af Agropro, indledte dagen med at love, at solen også skinner om natten.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next