bannerPos

Ugens vejr skuffer lidt

Carsten Jørgensen forklarer, at sjællænderne er ved at være færdige med at høste bakkesvingel, rødsvingel og hundegræs, og at rajgræs og strandsvingel står næst for. Her køres i en førsteårs engrapgræsmark ved Ringsted i sidste uge. Fotos: Majbritt Christensen

AF: MAJBRITT CHRISTENSEN

FAGJOURNALIST
20-07-2020 21:10
Fra DSV Frø lyder det, at det ustadige vejr kommer til at gå ud over frøhøsten i denne uge.

Avlschef Carsten Jørgensen, DSV Frø Holstebro, fortæller, at vejrudsigten ser ud til at ville spænde ben for høsten i uge 29, som man ellers i sidste uge havde store forventninger til.

- I sidste uge troede vi, denne uge ville blive rigtig god, men det ser generelt ikke så godt ud som ventet. Det er meget svært at tyde vejrudsigten. Den ændres hele tiden. Den ene tjeneste lover tørvejr og den anden regn, siger han.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Kærgården får ny klimavenlig emballage

Kærgården får nu ny og mere klimavenlig emballage, der kan sænke enballagens CO2-aftryk med 45 procent.

Dataoverførsel for blandede maskinparker

I dag skal landmænd indsamle store mængder data for at administrere deres bedrifter samt for at opfylde kravene om dokumentation. Med ISOXML-standarden er det muligt at overføre markdata fra maskinens skærm fra populære producenter til John Deere Operations Center. På baggrund heraf kan John Deere understøtte kunder, der arbejder med maskinparker fra forskellige leverandører.

- Smågrisemarkedet er stabilt og i balance

Nord-West noteringen forbliver i denne uge uændret på 39,00 euro. Samme melding gælder noteringen for 8-kilos grise, der ligeledes er uændret på 25,40 euro
Side 1 af 1893 (37841 artikler)Prev1234567189118921893Next