bannerPos

Hvad lærte vi af vækstsæsonen i år?

Hans Jørgen Bak fra Agriadvice har listet en stribe nye erfaringer op fra denne vækstsæson. Arkivfoto: Jørgen P. Jensen

AF: JØRGEN P. JENSEN

FAGJOURNALIST
31-07-2020 21:00
Planteavlsrådgiver Hans Jørgen Bak fra AgriAdvice har opstillet en stribe erfaringer, som den netop overståede vækstsæson for korn og raps har givet i år:

• at ukrudtsbehandling i vinterraps skal foregå i efteråret med udgangspunkt i Belkar. Opstart med Command-produkter skaber ro og tid til supplerende behandling. Er plantebestanden svag – så vær mere obs på behov for opfølgning i foråret med Galera eller Korvetto

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Udbudspukkel påvirker stadig tyske smågrisepriser

For sjette uge i træk er Nord-West-noteringen for smågrise på 27 euro, mens noteringen for 8-kilos grise ligeledes er på uændrede 17,50 euro. Og det ser ikke ud til, at situationen ændrer sig foreløbigt.

Fødevareministeren kæmper for en grøn landbrugsreform

EU’s landbrugsministre mødes mandag og tirsdag i Luxembourg for at sætte det første punktum i forhandlingerne om EU’s fælles landbrugspolitik. De grønne ambitioner er den største knast i forhandlingerne.

BL vil se kommunernes vandløbsarbejde efter i sømmene

Bæredygtigt Landbrug har anmodet samtlige kommuner om at blive optaget som høringspart forud for de kommunale vandløbs-indsatser.

Mange landmænd har en mere bæredygtig virksomhed, end de tror

Ifølge Patriotisk Selskab kan en RISE-analyse give landmændene et overblik over, hvor bæredygtig deres virksomhed faktisk er.

Kubota lancerer tre nye traktorer

I onsdags lancerede japanske Kubota tre nye traktorer i M6002-serien, der kommer på det danske marked sidst på året.

Nu er det sidste chance for tilskud til nybyg og tilbyg

Ansøgningsrunden for modernisering af kvægstalde er ved at nå sin afslutning. Derfor er det sidste udkald for dem, der gerne vil bygge nyt eller bygge til.

- Projekterne skal kunne hænge sammen både med og uden tilskud

Mælkeproducent Anders Iversen Mosdal, Himmerland, har flere gange indsendt en ansøgning med håbet om at få del i puljen om støtte via Landdistriktsprogrammet. I sommer fik han udbetalt tilskudskroner for en udvidelse på 139 sengepladser og et vandrensningsanlæg.
Side 1 af 1949 (38962 artikler)Prev1234567194719481949Next