Velkommen til Christian Orthmann

Christian Orthmann er valgt som ny formand for LandboUngdom.

Knapt 200 deltagere ved Årsmødet klappede sidste lørdag Christian Orthmann Andersen på scenen, som foreningens nye formand. I de næste to år kommer Christian Orthmann Andersen til at stå i spidsen for foreningsfællesskabet som tæller mere end 6.000 medlemmer. Netop medlemmerne vil være fokus for den nye formand.

– Jeg ser mest frem til at komme ud og arbejde sammen med medlemmerne, og opleve alle de mange gode foreningsfællesskaber vi har rundt omkring i Danmark, sagde Christian Orthmann Andersen.

Ny formand vil fortsætte den positive udvikling

I sin tale ved Årsmødet fokuserede Christian Orthmann Andersen blandt andet på at bygge videre på de grundsten der i de seneste år er langt.

- Vi står på et stærkt fundament, hvor vi nu skal lægge nye sten. Vi skal sikre den positive forandring, som allerede er i gang og vi skal turde udvikle os, sagde Christian Orthmann Andersen.

En sund forening, som bidrager til samfundet lokalt og nationalt er også et pejlemærke for den nye formand.

- Jeg tror på, at vi har brug for stærke foreningsfællesskaber i Danmark. At bidrage til noget større bringer både farve til hverdagen og udvikler os som mennesker, påpegede Christian Orthmann Andersen i sin tale ved Årsmødet.

For Christian Ortmann Andersen har medlemskabet og engagementet i LandboUngdom haft stor personlig betydning, som han nu ønsker at tage til næste niveau.

- LandboUngdom betyder faktisk en del, fordi det har være en del af mig så længe og har fyldt i min hverdag. Man møder mange gode mennesker i et stærkt fællesskab, så det betyder rigtig meget, fortalte Christian Orthmann Andersen.

Christian Orthmann Andersen

  • 25 år
  • Opvokset og bosat på Fyn
  • Arbejder til dagligt på en plantebedrift

Læs også