L&F Centrovice på generalforsamling: Arbejder for synlighed og samarbejde

Onsdag afholdt L&F Centrovice generalforsamling på Dalum Landbrugsskole, hvor knap 100 medlemmer og landbrugsskoleelever hørte bestyrelsen fortælle om udarbejdelse af fjordrapporter baseret på konkrete beregninger af tilstanden i tre fynske fjorde og deres opland.

Knap 100 medlemmer og landbrugsskoleelever var onsdag aften samlet på Dalum Landbrugsskolen til landboforeningen L&F Centrovices generalforsamling. Foto: Henriette Lemvig Landboforeningen L&F Centrovice har i samarbejde med Seges fået udarbejdet fjordrapporter over tilstanden i Odense Fjord, Nakkebølle Fjord og Holckenhavn Fjord og deres oplande. Heraf fremgår blandt andet den månedlige fordeling af diffus udledning og punktkildeudledning af total kvælstof fra oplandet. Her ses næringsstoffer i oplandet til Odense Fjord som gennemsnit for perioden 2014-2018. Kilde: L&F Centrovice Undersøgelser viser, at den diffuse næringsstofudledning er minimal fra maj til september. Kilde: L&F Centrovice Formand for L&F Centrovice, Torben L. Povlsen, understregede i sin beretning blandt andet betydningen af at være en synlig forening, der er med der, hvor beslutningerne tages. Foto: Jacob Lund-Larsen

Knap 100 medlemmer og landbrugsskoleelever var onsdag aften samlet til generalforsamling i landboforeningen L&F Centrovice på Dalum Landbrugsskole på Fyn.

Formand Torben L. Povlsen indledte med at konkludere, at 2020 havde været et stærkt indtjeningsår for mange, men at flere medlemmer – med henvisning til minkskandalen – var »blevet efterladt tilbage på perronen«.

- Det er bare ikke i orden, sagde han.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også