Landbrugsstyrelsen begynder nu efterbetalinger

EU-Kommissionen har vurderet, at betalingsrettighedernes værdi i perioden 2015-2019 ikke har været fastsat korrekt, skriver Landbrugsstyrelsen. Det vil sige, at nogle betalingsrettigheder har haft en for lav værdi, mens andre rettigheder har haft for høj en værdi. Styrelsen genberegner derfor alle landbrugeres støtteudbetaling for denne periode, så alle får den støtte, de har krav på.

Det betyder, at nogle landbrugere har fået for lidt støtte udbetalt og derfor skal have efterbetalt støtte. De landbrugere, der har fået for meget støtte udbetalt, skal ikke betale den tilbage.

Alle landbrugere, der har søgt støtte i perioden, vil få en afgørelse, hvor det fremgår, om de har fået udbetalt det rigtige beløb, for lidt eller for meget i grundbetaling og grøn støtte.

Styrelsen udbetaler for ét år ad gangen og begynder nu efterbetalingerne for støtteåret 2015. 

Hvis man skal have efterbetaling af støtte, kommer pengene automatisk ind på ens NemKonto, når vi har behandlet din sag, og der dukker en afgørelse op i Tast selv-service, hvor man kan se, om man skal have efterbetalt støtte og det eventuelle beløb.

Læs også