Vanopslagh og Bonnesen taler til BL-møde

Bæredygtigt Landbrug forventer stort rykind til generalforsamling i næste uge, hvor Venstre og Liberal Alliance står for de politiske taler.

Bæredygtigt Landbrug forventer op mod 500 deltagere, når foreningen onsdag i næste uge holder sin generalforsamling. .

Dansk landbrug er ifølge foreningen under stort pres med den nye regerings initiativer – hvilket kan være med til at trække folk af huse.

- Kravet om nye nyttesløse efterafgrøder, der ikke engang hjælper miljøet, har fået bægeret til at flyde over, forklarer Bæredygtigt Landbrugs formand Flemming Fuglede Jørgensen.

- I forvejen døjer vi med ufaglig lovgivning, der er med til at underminere den landbrugspakke, der gavner både miljøet, landbruget samt kvaliteten af forbrugernes fødevarer. Ikke engang når det viser sig, at landbrugets udledninger er meget mindre end beregnet, får det ministrene til at lempe restriktionerne. Nu er det nok – og vi ved fra tidligere, at jo flere der bakker op om vores kamp for rimelige rammevilkår, jo større er chancen for at vinde dén kamp, tilføjer han.

Ingen ministre kommer i år forbi Bæredygtigt Landbrugs generalforsamling. Det bliver Alex Vanopslagh (LA) og Erling Bonnesen (V), der kommer til at stå for de politiske taler.

Læs også