Det er populært blandt landet landbrugsskoleelever at få en rundvisning hos Daka.

Daka har alene i år vist mere end 250 gæster rundt på sine fabrikker, og flere skoler er tilmeldt i løbet af foråret og sommeren. Den store efterspørgsel har gjort, at Daka har valgt at gøre rundvisninger til en fast arbejdsgang og gøre det nemmere for interesserede at booke tid.

- Vi er overvældet og stolte over den store interesse, der er kommet for at besøge Daka de senere år. For at imødekomme de mange forespørgsler har vi i år indført, at man kan booke rundvisning direkte via daka.dk, hvortil vi har lavet en rundvisningskalender, vi løbende vil fylde op, fortæller Søren Mohr Jensen, kommunikations- og marketingchef, Daka, som er overvældet over de positive tilbagemeldinger, han får fra de mange elever efter en rundvisning.

Arbejder med bæredygtighed

Daka arbejder meget med forholdet til deres omverden og nærmiljø. Både i forhold til påvirkningen af støj og lugt fra fabrikken, men også i forhold til de produkter, de producerer – som bidrager til større genanvendelse af spildprodukter til gavn for klima og miljø.

 

Daka

  • Daka omdanner døde dyr fra det danske landbrug til værdifulde produkter
  • Kød- og benmel anvendes som bæredygtigt biobrændsel for eksempel i cementindustrien og til naturlig gødning, som blandt andet anvendes i det økologiske landbrug
  • Fedtet anvendes til at fremstille anden generations biodiesel