Landbrugsskole indvier nyrenoveret hovedbygning

Kjærgård Landbrugsskole inviterer til åbent hus i forbindelse med indvielse af Hovedbygningen

Kjærgård Landbrugsskole inviterer alle interesserede til åbent hus fredag den 22. september fra kl. 13 for at fejre indvielsen af den nyrenoverede hovedbygning

- Vi er nu klar til at åbne dørene og byde velkommen efter at skolens hovedbygning har fået en omfattende renovering efter en brand i 2020. Vi er meget stolte af vores nye flotte lokaler, som er opført i den originale stil, og vi glæder os til at fremvise dem for vores gæster, lyder det fra skolen.

Officiel Indvielse

Dagen vil blive markeret med en højtidelig indvielsesceremoni, hvor hovedtaler borgmester Jesper Frost Rasmussen sammen med skolens forstander Lasse Iversen Hansen officielt markerer åbningen af den renoverede hovedbygning.

Efterfølgende vil der være tale af Jan Toft Nørgaard, der er bestyrelsesformand for Arla Foods og tidligere elev på Kjærgård Landbrugsskole.

Rundvisning på skolen

Besøgende vil få mulighed for at opleve de nye undervisningslokaler og øvrige faciliteter på en guidet rundvisning ledet af skolens elever. Det giver mulighed for at opleve de forbedringer, der er blevet foretaget, og se de resultater, der er opnået gennem renoveringsprojektet.

Skolen er vært for et let traktement, og der vil helt sikkert være rig mulighed for at pleje sit netværk på dagen. Alle er velkomne.

Læs også