Styrelse udbetaler manglende støtte

Nu efterbetaler Landbrugsstyrelsen støtte for 2016 til dem, der fik fastsat deres betalingsrettigheder til en for lav værdi.

Landbrugsstyrelsen begynder nu at efterbetale støtte for 2016 til dem, der har haft betalingsrettigheder, som i EU-Kommissionens øjne blev fastsat for lavt af de danske myndigheder i første omgang.

Styrelsen oplyser, at betalingsrettighedernes værdi i perioden 2015-2019 ikke har været fastsat korrekt.

- Vi genberegner derfor alle landbrugeres støtteudbetaling for denne periode, så alle får den støtte, de har krav på, lyder det fra styrelsen, der udbetaler for ét år ad gangen.

Dem, der har krav på efterbetaling af støtte, får pengene automatisk ind på deres NemKonto, når styrelsen har behandlet deres sag.

- Du vil få en afgørelse i Tast selv-service, hvor du kan se, om du skal have efterbetalt støtte og det eventuelle beløb, skriver styrelsen.

Skal ikke tilbagebetales

I samme periode er der landbrugere, der har fået for meget støtte udbetalt, men den skal de ifølge styrelsen ikke betale tilbage.

- Alle landbrugere, der har søgt støtte i perioden, vil få en afgørelse, hvor det fremgår, om de har fået udbetalt det rigtige beløb, for lidt eller for meget i grundbetaling og grøn støtte, skriver Landbrugsstyrelsen.

- Vi genberegner derfor alle landbrugeres støtteudbetaling for denne periode, så alle får den støtte

Landbrugsstyrelsen

Læs også