Nyt inventarprogram fra Skiold Group

Skiold har for nylig sendt et helt nyt inventarprogram på markedet.

»Skiold Group er stolte over at kunne præsentere Skiold Inventar – et omfattende katalog af modulære inventarløsninger«.

Sådan lyder de indledende ord i en meddelelse fra den nordjyske virksomhed, der hermed offentliggør, at der er nyt at vælge imellem for de svineproducenter der står overfor nybyg eller renovering.

- Ved at kombinere mere end 100 års viden fra landbrugsbranchen med de nyeste teknologier er Skiold Inventar skabt til at forbedre dyrevelfærd, effektivitet og produktion, lyder det fra virksomheden.

Design og funktion

- Vores inventarsystemer tager alle aspekter af svineproduktion i betragtning, for eksempel gulve, stald design og materiale, vandforsyning og frem for alt dyrevelfærd.

Skiolds inventar-løsninger er fremstillet af særdeles holdbare, innovative materialer som kompositglasfiber og PVC. Det er, ifølge producenten, pladsbesparende og sikrer effektivitet og ro i sindet i den daglige drift.

Det store udvalg af inventar kan endvidere tilpasses til enhver griseproduktion. Det er blandt andet med åbne eller lukkede sider, modulærtilpasning og låger, som er nemme at betjene.

Velfærd og økonomi

Der er, ifølge producenten, mulighed for at opdele grisene præcis som ønsket samtidig med at anspore grisen til dens naturlige adfærd. Kombineret med design og valg af materialer skabes en bedre luftcirkulation, hvilket angiveligt kan være med til at sikre sundere grise med bedre vækstkurver.

Skiold oplyser også, at man ved at reducere udgifter til eksempelvis vedligeholdelse og indretning, kan maksimere sin rentabilitet samtidig med at produktionen strømlines – og så er inventaret enkelt at installere.

- Vi har tillid til, at vores innovative inventar vil revolutionere måden, hvorpå svineproducenter designer deres stalde, og dermed skabe sundere dyr, forbedret økonomi og en mere bæredygtig fremtid for landbruget, udtaler Morten Rosager Andersen, direktør for Skiold Group.

Læs også