Dansk jerntilskud til grise godkendt i flere lande: Nu har direktør øjnene rettet mod Kina og Malaysia

Danske Jorenku A/S fejrer en betydelig milepæl med godkendelsen af Triple-Iron på markeder i Australien, Vietnam, Schweiz og Korea.

Triple-Iron, et avanceret jerntilskud til smågrise, er nu tilgængeligt for en lang række udenlandske griseproducenter i de nævnte lande.

- Godkendelserne i Australien, Vietnam, Schweiz og Korea er et stort skridt fremad for os, siger Johnni Pedersen, administrerende direktør for Jorenku A/S.

Virksomheden er især kendt for sit produkt Staldren, en egenproduceret tørdesinfektion, der er godkendt af myndigheder i mange lande, og på samme måde er håbet for virksomheden, at Triple-Iron ligeledes bliver en global succes.

- Stor efterspørgsel

- Triple-Iron blev for nyligt lanceret i de fire lande og er allerede solgt til flere kunder, hvilket bekræfter, at der er stor efterspørgsel efter vores produkter på disse markeder, siger Johnni Pedersen.

Ifølge direktøren har godkendelsesprocesserne været omfattende.

Jorenku A/S arbejder nu målrettet på at få produktet godkendt i Malaysia og Kina, og Johnni Pedersen ser optimistisk på fremtiden.

- Nu ser vi frem til at udvide vores globale tilstedeværelse yderligere og er spændte på de muligheder, der ligger i også at introducere Triple-Iron i bl.a. Malaysia og Kina, siger han.

Triple-Iron er et produkt, der skal sikre smågrise en robust start på livet med forbedret jernoptagelse.

Læs også