Grambogård: - Det handler om smag og kvalitet
Passionen på Grambogård er at skabe en unik smagsoplevelse i respekt for det dyr, der arbejdes med. Med Fødevarestyrelsens dyrevelfærdsmærkning er slagteriets udskæringer nu også kvalitetsstemplet med to hjerter for de glade grise, som Grambogård altid har haft i fokus.

Den gode smag og historien fra jord til bord har i stigende grad en betydning for oplevelsen af det stykke kød der ender på tallerkenen. Det fortæller direktøren for Grambogård slagteri, Niels Beier. Fotos: Camilla Bønløkke
Direktøren for Grambogård, Niels Beier, har både en tæt dialog med de landmænd, der ugentligt kommer med dyr til slagteriet, og med de restauranter, kantiner, hoteller og cafeer, der ender med at anrette og servere udskæringer fra det fynske slagteri i Tommerup, der siden 2017 har været ejet af Dagrofa Foodservice.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her