Griseproducenter til økonomimøde i Sorø

VKST holder det årlige økonomimøde for griseproducenter onsdag den 22. november i Sorø.

Traditionen tro holder VKST på denne årstid økonomimøde for griseproducenter, og det foregår onsdag den 22. november klokken 14.30 til 21.00 i landbocentret i Sorø.

På økonomimødet vil årets tema være »Hvad bringer fremtiden?«, og det vil naturligvis skinne igennem på de forskellige indlæg.

I det program, som VKST foreløbigt har offentliggjort, vil der være fem indlæg, der mere eller mindre kommer hele vejen rundt omkring de forskellige økonomiske aspekter.

Klimachef Hans Thyssen fra Landbrug & Fødevarer står for et indlæg om hele den grønne omstilling, der fylder meget i debatten – også inden for landbruget.

Sådan gør jeg

Bastian E. Ellegaard, seniorkonsulent i Landbrug & Fødevarer, ser nærmere på økonomien i markedet, mens Kim Johansen, finansieringsekspert i VKST, vil orientere om den aktuelle finansiering.

To økonomikonsulenter hos VKST, Kim Hermansen og Finn Skotte, kommer ind på økonomien i griseproduktionen herunder naturligvis fremstillingspriser.

På økonomimødet kan man også møde Mathias Broholm, der er griseproducent ved Frederikshavn. Han vil stå for et indlæg, der hedder »Sådan gør jeg«.

VKST gør opmærksom på, at der kan komme ændringer og tilføjelser i programmet til økonomimødet, hvor alle er velkomne. Der serveres middag under mødet med vin og øl og sodavand.

Det koster 750 kroner pr. person at deltage, og tilmeldingen foregår til VKST senest ugen før mødet.

Læs også