Fremtidssikret fødevareproduktion
Bregentved har i flere år haft klimaet og miljømæssige investeringer i højsædet – det fastholdes i den nyopførte slagtesvineproduktion i storskalaformat, hvor teknologi og højeffektivitet netop kommer til sin ret.

De nyopførte stalde på de fire sites på Bregentved er stort set identiske og ligger som et H, hvor fodercentral og servicecenter ligger centralt i forhold til fløjene med de 12 store sektioner. Fotos: Camilla Bønløkke
- Vi tror ikke på, at fødevarer går af mode.Lars Erik Nielsen er inspektør for landbruget på Bregentved ved Haslev, og han har været ansvarlig for strategiplanlægningen af landbrugets drift gennem en hel del år – også da det blev besluttet, at der skulle opføres en slagtesvineproduktion på Bregentved.- Vi revurderer strategiplanen hvert femte år, og i 2011 besluttede vi at undersøge mulighederne for at kapita
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her