bannerPos

LFS-formand: - Vi tager afgørelsen til efterretning

Erik Larsen, formanden for LFS

AF: ALEXANDER DORNWIRTH

JOURNALIST
14-08-2019 10:34
Erik Larsen, formanden for L&F Svineproduktion (LFS,) tager rettens afgørelse til efterretning. Men han mener, at Ulrik Lundgaards kritik af bestyrelsens ageren er ubegrundet.

Kritikken af L&F Svineproduktions ageren med hensyn til opsigelsen af Solvang Svineavl og det efterfølgende forbud mod at sælge avlsrettighederne videre er ubegrundet, mener formanden Erik Larsen.

- Solvang Svineavl fik flere millioner hvert eneste år uden at levere de resultater, man med al rimelighed kunne forvente, fortæller Erik Larsen.

Ulrik Lundgaard oplyser overfor Effektivt Landbrug, at Solvang Svineavl i flere perioder fik beregnet resultater, de

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Digitale muligheder og øget rådgivning giver bedre bundlinje hos landmænd

Ny analyse viser, at 19 landmænd, der var de første til at teste Seges’ digitale økonomistyringsprogram Dashboard, har oplevet markante forbedringer af deres økonomi.

Hyld landbruget for at optimere biomassen

Planteavlerne bør ikke finde sig i, at energisektoren render med hele gevinsten i klimaregnskabet, siger Søren Ilsøe, konsulent i Agrovi.

Nyt notat beskriver oprindelsen af PRRS-varianten hos Hatting

Seges Svineproduktion beskriver i et nyt notat den nye variant af PRRS1 og resultatet af de undersøgelser der er gennemført for at sporer oprindelsen af virusset der smittede Hattings ornestation ved Horsens.

Anerkendt i samfundskontrakten

- Moderniseringsstøtten til nybygning af moderne slagtesvineanlæg er samfundets anerkendelse af vores bidrag til samfundsøkonomien og beskæftigelsen, siger Lars Jensen, Stensager Svin.

Billigere stipladser til slagtesvinene

»Konceptstalden« er ifølge Seges Svineproduktion, et billigere, men produktionssikkert bud på et alternativ til den traditionelle slagtesvinestald.

- Er vi da virkelig så ulandsbetragtet, at en ansøger ikke vil bo med os

At lederen af Landbrugsstyrelsen i Augustenborg har tjenestested i København fører nu til, at Venstre indkalder både finansminister og fødevareminister til åbent samråd. Landboformand undrer sig også.

Brokgrise hædres med særbehandling

Det irriterer Lars Jensen, Stenager Svin I/S nær Aars i Himmerland, at man bruger udtrykket sygestier, når brokgrisene reelt er raske grise, der blot kræver særlig opmærksomhed, lidt mere plads og ekstra halm.
Side 1 af 1773 (35449 artikler)Prev1234567177117721773Next