bannerPos

Svineproducenter blev budt velkommen med boblevand

Cirka 50 svineproducenter var torsdag samlet til inspirationsaften hos VKST i Sorø, hvor flere indlægsholdere også kvitterede med masser af inspiration. Foto: Jesper Hallgren

AF: JESPER HALLGREN

JOURNALIST
16-11-2019 10:00
Svineproducenter blev budt velkommen med boblevand

2019 har været et fantastisk år for de fleste danske slagtesvineproducenter, der for tiden kan glæde sig over en notering på 13,60 kroner, der måske er den højeste, som landets yngste svineproducenter har oplevet.

De mere garvede i branchen kan måske erindre tider med en notering på omkring 15,50 kroner, men dengang var prisen på korn noget højere end i dag, så ifølge Finn Skotte, økonomirådgiver i VKST

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next