- Det, jeg frygter allermest, er, at en udenlandsk chauffør, eller en af de mange, der kommer til vores land og arbejder, tager lidt hjemmelavet mad med fra det land, de kommer fra og så taber eller smider lidt rester i naturen. Rester, som en fugl kan samle op og droppe over mine frilandsgrise. Og med risiko for at det indeholder kimen til afrikansk svinepest.

Sådan lyder det fra økologisk slagtesvineproducent, gårdejer Hans Dam, Maglehøjgaard ved Ki

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Afrikansk svinepestFodring af griseSvin