Bedre ankomst for søerne i Skærbæk
Hidtil har der ikke været lavet meget forskning omkring velfærden hos søer, når de drives ind på slagterierne, men ifølge DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, Aarhus Universitet, har forskningsresultater fra et master-speciale nu ført til bedre forhold for de søer, der slagtes på Danish Crowns soslagteri i Skærbæk.

Få ændringer har ført til forbedrede forhold for søerne ved ankomst til slagteriet i Skærbæk. Tiltagene kommer på baggrund af resultaterne af en forskningsundersøgelse som dyrlæge Sanne Weinreich Christensen står bag. Arkivfoto
Hver uge slagtes over 5.000 søer på Danish Crowns soslagteri i Skærbæk. Det er cirka halvdelen af dem, der slagtes i Danmark. Det oplyses i en artikel på DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, Aarhus Universitets hjemmeside.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her