Alle producenter kan lære af de forebyggende indsatser i OUA
Disciplin omkring høj hygiejne og et optimeret foder af god kvalitet er nogle af nøgleordene for en velfungerende produktion – uanset om der er tale om en traditionel produktion eller OUA.

Ifølge dyrlæge Pia Conradsen, SvineVet, så kræver OUA-produktion vilje og omstillingsparathed, og så kræver det, at der følger nogle penge med i form af et ekstra tillæg. Fotos: Camilla Bønløkke
Interessen for OUA-produktion har været forholdsvis stor blandt producenter i løbet af det forgangne år. Det var derfor heller ikke overraskende, at produktionsformen var et af emnerne blandt de 70 faglige indlæg på den årlige Svinekongres i Herning.
»Hvad kan du lære af OUA?« var titlen på et indlæg af blandt andet dyrlæge Pia Conradsen, SvineVet. Her kom dyrlægen blandt andet omkring en lange række af de
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her