Hjemmeblandere har færre problemer med salmonella
Foder og hygiejne er af afgørende betydning for at undgå salmonellaproblemer i besætningen.

Der i dag flere besætninger end for tyve år siden, der ryger i niveau 2 eller 3 for salmonella. Fotos: Camilla Bønløkke
Under sidste uges slagtesvineseminar i Horsens var chefkonsulent og dyrlæge Poul Bækbo, Seges Svineproduktion, på podiet med indlægget »Sunde grise«. Her kom han blandt andet ind på problematikken med salmonella i slagtesvineproduktionen.
- Det glade budskab, hvis man ser på forløbet siden starten af 90’erne, hvor der var rigtig mange tilfælde af salmonella hos mennesker, og hvor meget af forskningen blev sat i gang, s&arin
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her