Specialist i flere typer kvalitetshegn

Søndergård Hegn i Aabenraa er en landsdækkende grossistvirksomhed inden for hegn i både træ og vinyl – til indhegning af heste. Alle hegn importeres og sælges direkte fra fabrik.

Søndergård Hegn med base i Aabenraa, er importør og grossist indenfor flere typer hegn. Virksomheden sælger også direkte til private i hele landet.

- Vi kan på den måde sælge uden fordyrende mellemled, forklarer indehaver af Søndergård Hegn, Margit og Nis Peter Albrechtsen, som i 2019 overtog virksomheden, der er kendt indenfor hegnsbranchen.

Hegnene til indhegning af heste tilbydes i flere forskellige udformninger, enten træ eller vinyl-materiale. Hegnene har også fundet vej til kvægfolket, hvor mange gerne vil se dyrene i en flot indhegning.

Søndergård Hegn tilbyder også montering af alle hegn.

Holdbare træhegn

Alle træhegnene er produceret med trykimprægnerede stolper, der gør dem holdbare overfor vind og vejr, og forhindrer råd og svamp i træet.

- Vi får produceret og leveret træhegnene direkte fra en fabrik i Polen, forklarer Nis Peter Albrechtsen.

Inden for træhegnene produceres og sælges der tre forskellige serier – Klassisk, Exclusiv og De Luxe.

Klassisk-hegnet er det mest populære, hvor rundt rafter og stolper falder godt ind i naturen. Stolpelængden er to meter, og det giver en færdig hegnshøjde på mellem 130 og 150 centimeter.

Exclusiv-hegnet kendes på med flade planker med afrundede kanter, der tilbydes i samme mål som Klassisk, sammen med muligheden for at gå op 250 – 300 centimeters stolpeafstand.

De Luxe-hegnet kendes ved de firkantede stolper med den lille pyramideformede ”diamant”-top øverst på stolpen. Stolpeafstanden tilbydes i både 250 og 300 centimeter. Hegnshøjden er 135 centimeter.

Alle tre typer hegn tilbydes både som indhegning, men også som græsfold, ridebane, roundpens og paddocks.

Hegn helt i hvidt

Som nævnt behøves et hegn ikke være i træ. Hos Søndergård Hegn tilbyder men også hegn til heste, hvor både farve og materiale er et helt andet.

Fortis-vinylhegnet er et hegn, der bruges til en række formål hos hestefolket.

Vinyl produceres i Kina, og er testet og afprøvet under danske forhold. Se mere på www.soendergaardhegn.dk

Læs også