Forenkling af hverdagen via kvalitet, viden og effektive løsninger

At finde det rigtige filter til den rigtige maskine kan måske være lidt af en udfordring. Men hos Filterteknik har man sat de rigtige løsninger i system.

- De er gode til at hjælpe med at skabe et overblik over maskinparken, det er nemt at bestille på deres hjemmeside, og så danne sig et overblik over, hvad der sidder på de forskellige maskiner.

Sådan lyder det fra Søren Børsting, der har maskinstation, og hans udtalelse er møntet på firmaet Filterteknik, der, som navnet antyder, forhandler filtre til en lang række virksomheder, der bruger maskiner – lige fra maritime, industrielle og transportvirksomheder til landbrug. Det kan være alt lige fra olie-, brændstof og AdBlue-filtre til luft- og hydraulikfiltre.

Selskabet, der opererer under hovedselskabet Lekang Group i hele Norden, kan tilbyde onlineværktøjet LFS, der kan bruges til at finde de rigtige filtre til de rette maskiner, og samtidig gøre indkøb af filtre til en hel maskinpark mere enkelt.

Masser af filtre

Blandt hovedprodukterne hører filterpakker til dieselmotorer, aggregatorer og minimotorer, diesel-forfiltre med vandudskiller samt tankanlægs-, kabine- og hydraulikfiltre. Og enkelhed er et nøglebegreb for virksomheden.

- Vi var de første med et online-filtersystem. I mere end 40 år har vi i Lekang Group opbygget et unikt filtersystem, der i dag fremstår som en brugervenlig webapplikation med filterdata, maskiner og e-handel, lyder det fra virksomheden.

Og enkelheden i selskabets løsningsmodeller er også noget, som Søren Børsting kan nikke genkendende til.

- Det er jo ikke fordi, jeg bruger så meget tid på det. Det er mest, når vores lager er ved at være tomt, så laver jeg en genbestilling, og ellers kan det være, at jeg har brug for specialløsninger én-to gange om året, siger han.

Service i flere facetter

Filterteknik har konsulenter lokalt over hele Danmark, der hjælper kunderne med at få de rigtige filtre til maskinerne. Og konsulenterne har mange facetter i deres rådgivningsrepertoire.

- De kan hjælpe med at kortlægge maskiner, sørge for de bliver oprettet i vores filtrersystem og hermed overskueliggøre filterbestilling og service på maskiner. Vi kan tilmed tilføje øvrige reservedele til maskinerne, lyder det fra Filterteknik, der fortsætter:

- Vi rådgiver vores kunder i forhold til filtreringstyper alt afhængigt af arbejdsmiljø. Eksempelvis ved arbejde med sprøjte- og bejdsemidler kan det være en fordel at have et kabinefilter, som er tilpasset til det miljø.

Landbrug fylder en del

Søren Børsting oplever, at han får god service, når han er i kontakt med Filterteknik.

- Som regel kontakter jeg vores kontaktperson; for eksempel hvis der er nogle filtre, der skal byttes til et andet nummer, eller nogle specielle ting, hvor vi skal have ekstra filtrering på, så har de hjulpet med rådgivning, så vi kunne få en god løsning på det, siger han.

Og selv om man servicerer mange brancher hos Filterteknik, betyder landbrug, eller off-highway-segmentet, som man kaldet det hos virksomheden, en hel del.

- Det er et af vores største segmenter i Danmark. Vi samarbejder med rigtig mange maskinstationer, landbrug, entreprenører og andre servicevirksomheder. Det absolut vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse, lyder det fra virksomheden, der har dansk hovedsæde i Greve.

Filterteknik tilføjer videre, at man kun arbejder med anerkendte leverandører, hvilket er med til at sikre kvaliteten af de filtre, man leverer til kunderne.

Læs også

Tema: Vinterrapsen er klar til svampesprøjtning
Tema: Rug slår igennem på bundlinjen
Renovering af ældre stalde – kan vi få plads til de store køer?
Moderne staldbyggeri er velfærdsbyggeri
Vigtige datoer nærmer sig for mælkebønder
Danish Crown vil sætte yderligere skub i byggeri af svinestalde