Dekra bygger nyt uddannelsescenter for transportuddannelser

Et nyt Dekra-uddannelsescenter til transportuddannelser skyder snart op i Logistikparken i Aarhus-forstaden Brabrand.

Her har Dekra – Danmarks største private udbyder af transportuddannelser – købt en grund, hvor der skal opføres et uddannelsescenter på mere end 3.000 kvadratmeter samt lagerhal og udendørsarealer, der lige som bygningerne er skræddersyet til Dekra’s brug.

Byggeriet er gået i gang dette efterår, og Dekra Midtjylland forventer at flytte ind i august 2022.

Dekra Danmark driver AMU- og uddannelsescentre i hele landet, men det nye byggeri i Brabrand bliver det første uddannelsescenter, der er designet til formålet.

- Vi får dobbelt så meget plads, som vi har nu i Brabrand. I Dekra er vi vant til at overtage eksisterende bygninger og indrette dem til vores formål. Nu har vi kunnet sætte vores præg på bygningerne og arealet fra de første streger, og vi glæder os meget til at tage uddannelsescentret i brug, siger administrerende direktør i Dekra Midtjylland, Karsten Trend Poulsen.

Der lugter af transport

Med den nye lagerhal bliver der også god plads til Dekra’s lager- og logistikkurser, og i det hele taget er Logistikparken et perfekt sted at ligge for det nye uddannelsescenter.

- Vi har haft en god dialog med Aarhus Kommune og er glade for muligheden for at bygge et nyt uddannelsescenter i netop Logistikparken, selv om vi ikke selv er en decideret transportvirksomhed. Men det er vores kunder. De fleste af vores aktiviteter involverer medarbejdere i logistikbranchen, så det giver det giver god mening at placere et uddannelsescenter der, hvor der i forvejen lugter af transport, siger Karsten Trend Poulsen.

Læs også