Foderet får fuld fokus
- Jo mere man handler efter at støtte dyrene i at være sunde, jo nemmere og sjovere er det for os at arbejde med. Det er ikke sjovt at skulle behandle, påpeger Ane-Mette og Ole Sandgrav, der er enige om, at økonomien naturligvis er vigtig, men at sundheden hos dyrene er afgørende.

- Vi vil jo gerne have de øjeblikke, hvor alt bare kører, og at det varer ved i 52 uger. Ligesom vi hellere vil bruge de rigtige ting i blanderiet, end at vi skal have fat i medicinkassen. Sund kost gør, at man kan indtage læring og arbejde. Spiser man usundt, mærkes det hurtigt. Nøjagtig på samme måde gælder det for grisene, understreger Ole Sandgrav. Fotos: Camilla Bønløkke
Ifølge de fire medarbejdere på Sandgrav-Gudum så er det en del af hverdagen, at de inddrages i snakken om, hvordan grisene trives, om eventuelt nye tiltag fungerer, eller om der er grise, der ikke æder som forventet.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her