Ny Polaris-UTV til landbrug og fritid

Amerikanske Polaris er en af verdens førende producenter af ATV´ere og UTV´ere. Til 2022 er der introduceret en nyhed – Polaris Ranger SP 570 – en UTV til landbrug som andre lodsejere og fritidsfolk

Efter et år med globalt set mere udendørsaktivitet, har den amerikanske producent af ATV og UTV, Polaris, valgt at markere 2022 med en nyhed – nemlig UTV´en Polaris Ranger SP 570.

RANGER 570 har være kendt af landmænd, jordejere og udendørsentusiaster i mere end et årti, og kan nu tilbyde en endnu bedre model med med Rider-inspirerede funktioner til at levere forbedret kapacitet, komfort og køreegenskaber, arbejder den nye mellemstørrelse RANGER SP 570 hårdere og kører mere jævnt. end nogensinde før.

Nydesignet fra bunden

RANGER SP 570 er nydesignet fra bunden og har en rå, opdateret stil sammen med et væld af Rider-inspirerede forbedringer.

Den nydesignede lastkasse er næsten 30 procent større og leverer klasseførende volumen med en enkeltgrebsbagklap for hurtig og nem adgang til lastning og losning.

Integrerede tie-downs, slidser til lastopdelere og Lock & Ride-fastgørelsespunkter giver brugerne mulighed for nemt at sikre lasten og maksimere nytten.

Den helt nye affjedring giver 25,4 cm frihøjde, en snævrere venderadius og en kompakt bredde på 144,5 cm, hvilket giver 570 en klassens bedste kombination af manøvredygtighed og kapacitet.

Med næsten 75 liter opbevaring om bord, inklusive en mobiltelefonholder, lukkede opbevaringsspande, en kort- eller tabletlomme og et lukket handskerum, kan føreren tage alt, hvad de skal bruge til turen.

Alt i alt en UTV, som producenten selv betegner som et ideelt køretøj og arbejdsredskab for landmænd, lodsejere og fritidsfolk med han til natur og terræn.

Polaris importeres og forhandles i Danmark af Skjern Maskinforretning – se mere på www.polarisatv.dk

Læs også