I 2031 vil 47 procent af al verdens kød være fjerkrækød. Det fremgår af FAO og OECD’s seneste fælles prognose OECD-FAO Agricultural Outlook 2022-2031.

Tallene glæder landmand Martin Hjort Jensen, der er formand for Landbrug & Fødevarer Fjerkræ.

- Som jeg siger til mine kollegaer, så skal vi glæde os over, at vi ser ind i en så positiv fremtid, hvor det tegner til, at fjerkrækød i stigende omfang vil blive valgt i stedet for andre kødtyper.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement