Leasing i forhold til køb og ejerskab af entreprenørmaskiner

Leasing af entreprenørmaskiner er populært i Danmark, hvor entreprenør-og maskinvirksomheder leaser alt fra gravemaskiner, kraner, minilæssere og rendegravere – og det kan give god mening at lease frem for at købe og eje sine entreprenørmaskiner.

Leasing af entreprenørmaskiner er en mulighed, man som ejer af en entreprenørvirksomhed kan overveje, ikke mindst set i lyset af, at nye entreprenørmaskiner for manges vedkommende, bliver stadigt større og dyrere, og kræver en stor investering.

Leasing kan være fordelagtigt af små som større entreprenørmaskiner fra eksempelvis minilæsser, leasing af minigraver eller leasing af andre og større entreprenørmaskiner, som eksempelvis gravemaskiner, kraner, rendegravere, skurvogne og læssemaskiner.

At lease betyder reelt at leje, og er dermed et fornuftigt alternativ til at købe, hvis man vil undgå at binde penge i investeringen.

Der findes en række udbydere af leasing, både i form af maskinforhandlere og leasingselskaber på det danske marked. Og leasing af maskiner er blevet populært i Danmark – både i landbruget samt i maskin- og entreprenørbranchen.

Læs også