Case IH viste muskler og teknik i marken

Case IH traktorer og et bredt maskinprogram i marken, da en landsdækkende demotur nåede til Horsens.

Stjernen i Case IH-demoturen var Case IH Optum 340 AFS Connect, der samtidig var Danmarkspremiere på modellen. Foto: John Ankersen Der blev vist maskiner og markredskaber i marken fra flere forskellige producenter i forbindelse med demodagen ved Horsens. Foto: John Ankersen

Der var både nyheder og masser af maskiner i aktion, da Case IH i september og starten af oktober afholdt sin landsdækkende Case IH-demotur, der havde seks stop gennem hele landet.

Første stop på demoturens del i Syd-, Øst, og Sønderjyllland var ved sønderjyske Bevtoft med Brdr. Holst Sørensen og Frost traktor & Maskinservice. Herefter gik turen denne dag til Yding Smedie & Maskiner.

Demodagen hér fandt sted nær Enner ved Horsens, hvor der, som ved de øvrige demodage, blev budt på ikke mindre end en Danmarkspremiere.

Den spritnye model på holdet er Case IH Optum 340 AFS Connect, der fik vist hvad den kunne i jorden på den østjyske efterårsmark.

Og en model, som man sammen med den anden nye model i programmet Puma 360, hos Case IH Norden & Baltikum har store forventninger til: - Det er vigtigt for os så hurtigt så muligt. at få de nye produkter i hænderne på kunderne. Da vi med disse to traktorer dækker en rigtig stor del af markedet. Vi er derfor også helt sikre på, at der vil være noget for alle, lød det forud for demoturen fra Martin Geert-Jørgensen, Marketing Manager for Case IH i Norden & Baltikum.

Læs også