Årets Gartner 2020

Årets Gartner er kåret og det blev Lotte og Henrik Christensen, der er anden generation på Gunnar Christensens Planteskole, som blev grundlagt i 1962.

Dansk Gartneri har indstiftet prisen »Årets Gartner« med henblik på at hædre en person eller virksomhed inden for gartnerierhvervet, der i kraft af handlemåde og nytænkning har virket som inspiration for andre og ydet en indsats til gavn for gartnerierhvervet. Prisen bliver uddelt en gang om året.

I år blev det Gunnar Christensens Planteskole, der i dag en af nordens førende planteskoler i forhold til salg til havecentre i Danmark, Sverige og Norge. Planteskolen har fingeren på pulsen, udbyder mange elevpladser og yder en stor indsats for hele planteskolesektoren.

I mange år bestod varelinjerne af fem forskellige plantearter og -sorter – i dag kan der tælles flere hundrede forskellige planter på salgslisterne. Strategien er differentiering og planter i absolut topkvalitet.

Gunnar Christensens Planteskole er kendetegnet ved stor idérigdom og megen innovation, også i produktionen. Planteskolen har derfor skabt et showroom, hvor kunderne    – havecentrene – kan hente inspiration.

Det er med baggrund i en bemærkelsesværdig karriere inden for planteskoleerhvervet, at Lotte og Henrik Christensen, Gunnar Christensens Planteskole, er blevet valgt til Årets Gartner 2020.

Læs også