Det handler om ledertræning

Det er også inden for landbruget muligt at få individuel ledertræning med egen ledercoach.

- Vi mener, at udvikling af ledere og medarbejdere ikke er et mål i sig selv, men er et middel til at sikre virksomhedens succes.
Sådan lyder det fra Birgitte Bock, der er HR-konsulent i Agrovi og blandt andet arbejder med ledelsessparring i Agrovi lederakademi.
- Hos Agrovi lederakademi griber vi lederudvikling anderledes an. Man får sin egen ledercoach gennem de 4-12 måneder ledertræningsforløbet varer, oplyser hun og fortæller videre:
- Træningen foregår på arbejdspladsen, så dyre rejseomkostninger og spildtid elimineres. Individuel træning og sparring sikrer, at der altid fokuseres på 100 procent relevante og nuværende problemstillinger. Vi kan møde lederen præcis med de udfordringer, denne står i lige nu, og før vi går i gang med dagens tema af ledertræningsprogrammet.
 

Effektivitet & Succes

Birgitte Bock forklarer, at mange ledere finder det trygt, at der én at tale med om det, der presser sig på. Én som efterhånden kender dem godt.
- Vi har tre træningsprogrammer, og det mest solgte træningsprogram hedder Effektivitet & Succes, som omhandler evnen til at lede sig selv, at blive leder i sit eget liv, forklarer hun.
Mange mennesker lader livet passere. Succesrige mennesker har ifølge Birgitte Bock konstant fokus på at udvikle sine interpersonelle færdigheder og kun gennem rummelighed og respektfuld kommunikation med medarbejderne skabes motivation og resultater.
- Gennem refleksion, dialog, analyse og planlægning på alle livets områder, får man overblik over, hvad der vigtigt og så skabes resultater og balance, pointerer Birgitte Bock.
- Vi ser, tilføjer hun, resultater hos lederne, der typisk er helhed og balance i privatlivet og joblivet, og præstationer som er i tråd med mål og værdier.
 

Større gennemslagskraft

- Vi ser ledere med mere personlig tyngde og overblik, og vi ser større gennemslagskraft og resultatorienteret adfærd. Vi oplever, at lederne er meget tilfredse med denne måde at arbejde med udvikling på.
- De glæder sig til at få besøg af deres personlige ledercoach, og vi glæder os. Det er altid spændende at snakke om, hvad der er sket, siden sidste besøg, fortæller Birgitte Bock.
Hun gør afsluttende opmærksom på, at træningsprogrammerne er udarbejdet af danske ledelsesspecialister og materialet, som lederne kan beholde, er inkluderet i prisen

Læs også