Samtlige borgmestre er inviteret til vandløbskonference

Bæredygtigt Landbrug har sendt et brev til alle kommuners borgmestre, kommunaldirektører, udvalgsformænd og miljøchefer forud for konference i Fredericia den 22. november.

- Et vigtigt formål med vandløbskonferencen 2023 er at skabe dialog og netværk omkring afvandingens betydning for Danmark og det danske vandløbsmiljø, herunder de faktorer der her spiller ind for landmænd, myndigheder og halvoffentlige organisationer. I denne ånd inviterer Bæredygtigt Landbrug og Danske Vandløb alle interessentgrupper omkring de danske vandløb til at deltage.

Sådan lyder det i et brev, som Bæredygtigt Landbrugs formand Peter Kiær har sendt til samtlige 98 danske kommuner – i anledning af den vandløbskonference, som foreningen står bag i Messe C Fredericia onsdag den 22. november.

Både den enkelte kommunes borgmester, kommunaldirektør, formanden for teknik- og miljøudvalget samt chefen for Teknik & Miljø kan – uden beregning – deltage i konferencen.

Alle andre interesserede er i øvrigt også velkomne til mødet. Tilmelding finder sted via Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside.

Læs også