Supermejeriet fik et dyk
Nu er Bornholms Andelsmejeri igen på vej fremad, men Covid-19 og amerikansk straftold gav sidste år skrammer i lakken.

Trods et noget turbulent år med Covid-19 og toldmure i USA, er det begyndt at vende for andelsmejeriet på Bornholm. Foto: Karsten Himmelstrup
I mejerikredse har Bornholms Andelsmejeri altid været noget ganske særligt.
Mejeriet har nemlig, som det eneste mejeri i verden, sikret sig to verdensmesterskaber i blåskimmelost - World Cheese Champion. Det skyldes ledelsen, andelshaverne, de ansatte og at den unikke smag nyder godt af den salte vind og den særlige bornholmske jordbund. En smag som begejstrer osteelskere verden over.
Disse mesterskaber giver opmærksomhed blandt mejerister.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her