Landbutik og webshop med foder fra egne fabrikker

Kvalitetsfoder til heste, grise, køer og får – ja endda til høns og kaniner. Ewers har sit eget producerede kvalitetsfoder, der produceres på egne foderfabrikker i Aabenraa og Venslev.

Brødr. Ewers’ foderfabrik i Aabenraa Louise Bundgaard Riggelsen i Landbutikken i Toftlund.

På Brødr. Ewers’ foderfabrikker i Aabenraa og Venslev produceres kvalitetsfoder, til både kæledyr og produktionsdyr.

 - Vi har et særdeles stort udvalg af kvalitetsfoder til alt fra hund og kat til heste, grise, høns, kaniner og vildt, siger Louise Bundgaard Riggelsen – Ewers Landbutik.

- Udover vores eget foder, har vi blandt andet god succes med forhandling af foder fra Faunakram, der er kvalitetsfoder til hund og kat uden tilsat korn, samt Havens hestefoder fortæller hun.

Også plejemider til mennesker og kæledyr, eksempelvis den populære Cai-Pan olie til ømme muskler, er der god afsætning af.

 

Hobbylandbrugets behov

Særligt for hobbylandbrugeren er der i Ewers Landbutik varer på hylden, man ikke typisk finder i kæledyrsbutikkerne.

 - Det kræver lidt andet at have dyrehold i stedet for et kæledyr. Mange, som har et par høns i baghaven eller et stykke jord med plads til får, kvæg eller heste, har brug for de samme specialartikler som fuldtidslandmanden, og her kan vi hjælpe hobbylandbrugeren med for eksempel hegnsartikler, store sliksten og slikbaljer og alt lige fra hønseringe til staldredskaber og forskellige former for skadedyrsbekæmpelse.

- Her i løbet af sommeren har især insekterne været en plage, og vi har solgt rigtigt mange insektfælder til heste og kvæg, slutter Louise.

 

Træpiller til fyret eller til strøelse

Udover de gængse varer i Landbutikken, er det også muligt at købe træpiller – ikke kun til pillefyret og pilleovnen, men også som strøelse til heste og andre dyr.

Ewers Landbutik ligger fysisk i Toftlund i Sønderjylland, men er også til stede online for dem, der ikke har Toftlund i nærheden. Webshoppen sender til hele landet.

Ewers Landbutik er en del af Brødr. Ewers A/S der med 3 foderfabrikker og mere end 10 afdelinger, er repræsenteret i hele Danmark. Med en historisk baggrund i det sønderjyske er Brødr. Ewers A/S naturligt stærk repræsenteret i Syd- og Sønderjylland. Men med afdelinger i Vestjylland, Himmerland, på Fyn og Sjælland er virksomheden så godt som landsdækkende.

Brødr. Ewers A/S er totalleverandør af alle grovvarer og mange følgeprodukter til landbruget. Virksomheden har en årlig omsætning på ca. 1,5 mia. kr., hvoraf en årlig foderproduktion på 300.000 tons udgør en væsentlig del.

Læs også