Virksomhedsstof 16-12-2021 21:00:57 Succesfuld crowdfunding sender svampe-baseret startup i produktion Efter at have indsamlet flere penge end først forventet er fødevarestartuppen Tempty Foods nu på vej mod at leje et midlertidigt produktionslokale og sætte gang i sine vækstplaner. Planen er i første omgang at introducere sit produkt i måltidskasser og på sigt ramme supermarkedshylderne. Tempty Foods produkt, Tempty, er baseret på mycelium, det rodnetværk som svampe danner i jorden. Det er rigt på protein og umamismag. Fotos: Tempty Foods Af Steven Andersen steven@effektivtlandbrug.dk 23 67 99 39 Gem Den københavnske fødevarestartup Tempty Foods måtte lave sine første produkter i et kollegiekøkken. Men efter nu at have gennemført sin crowdfunding-kampagne gennem ingeniørforeningen IDA, har virksomheden fået indsamlet 46.625 kroner, og her skal hovedparten gå til leje af et mere praktisk indrettet produktionslokale. I alt har 143 forskellige købere støttet Tempty Foods’ kampagne. Vil du læse mere? Prøv 30 dage for 30 kr. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Forrige artikel Næste artikel Læs også Svampebaseret kødalternativ startede i københavnsk kollegiekøkken