Succesfuld crowdfunding sender svampe-baseret startup i produktion
Efter at have indsamlet flere penge end først forventet er fødevarestartuppen Tempty Foods nu på vej mod at leje et midlertidigt produktionslokale og sætte gang i sine vækstplaner. Planen er i første omgang at introducere sit produkt i måltidskasser og på sigt ramme supermarkedshylderne.

Tempty Foods produkt, Tempty, er baseret på mycelium, det rodnetværk som svampe danner i jorden. Det er rigt på protein og umamismag. Fotos: Tempty Foods
Den københavnske fødevarestartup Tempty Foods måtte lave sine første produkter i et kollegiekøkken. Men efter nu at have gennemført sin crowdfunding-kampagne gennem ingeniørforeningen IDA, har virksomheden fået indsamlet 46.625 kroner, og her skal hovedparten gå til leje af et mere praktisk indrettet produktionslokale. I alt har 143 forskellige købere støttet Tempty Foods’ kampagne.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her