Ny topledelse i tyske DLG

Administrerende direktør dr. Reinhard Grandke forlader det tyske DLG (German Agricultural Society) med udgangen af september måned i år. Direktionen i DLG bliver herefter todelt med dr. Lothar Hövelmann og Freya von Czettritz.

Administrerende direktør dr. Reinhard Grandke forlader tyske DLG med udgangen af september måned i år.

Den mangeårige administrerende direktør for tyske DLG (German Agricultural Society) dr. Reinhard Grandke har meddelt, at han forlader virksomheden den 30. september i år for at forfølge nye faglige udfordringer og projekter.

Den nye topledelse i DLG, der blandt andet arrangerer Agritechnica, EuroTier og Felttage, bliver todelt fremover i tæt samarbejde med DLG’s formand, Hubertus Paetow, og den samlede bestyrelse.

Dr. Lothar Hövelmann bliver administrerende direktør for DLG e.V. (German Agricultural Society)-aktiviteterne, og Freya von Czettritz bliver administrerende direktør for DLG-Holding GmbH.

Designet den strategiske vej

- Grandke har i høj grad formet DLG i mere end 24 år. Med et højt personligt engagement, dyb faglig viden og entusiasme kombineret med forretningssans har han drevet DLG i en positiv retning, og sammen med DLG's eksperter og medlemmer har han med succes designet virksomhedens strategiske vej og positionering, siger DLG-formand Hubertus Paetow.

- Grandke har gennem sin indsats udviklet DLG professionelt og udvidet vores forretninger. Det gjorde det muligt for os at komme igennem coronapandemien i god form og har sat os i en fremragende position for fremtiden, slutter formanden.

Læs også