DC leverer igen til Fed Fredag

Danish Crown Beef og Tivoli Friheden i Aarhus arbejder sammen om at give besøgende en god burger-oplevelse til fed fredag arrangementerne.

Sommeren er over os, og det er musik under åben himmel naturligvis også. Hos Tivoli Friheden vil man også gerne sætte musik til sommeren, og derfor liner man igen i år op med en række fed fredag arrangementer, som akkompagneres af lækre burgere fra Danish Crown Beef.

- Vi har igen i år lavet et samarbejde med Tivoli Friheden om, at vi må opstille en madbod tæt på scenen, så de mange besøgende kan købe vores kalve- og okse burgere, mens de lytter til musikken. Boden giver god synlighed for Danish Crown, da vi har muligheden for at fortælle de mange besøgende, at vi har leveret kødet til de her gode burgere, oplyser Martin Thomsen fra Danish Crown Beef.

Det er medarbejdere fra Tivoli Friheden, som langer burgere over disken, og så sørger Danish Crown for at forsyne det aarhusianske tivoli med kalve- og oksekød til burgerne gennem AB Catering i Aarhus. Ud over at sørge for det gode kød, så har Danish Crown også samarbejdet med Tivoli Friheden om burgerbarens udseende og skiltning.

Siden fed fredag arrangementet blev skudt i gang d. 20. april har der været godt gang i madboden. Ind til nu er der blevet nydt ca. 7500 burgere til de gode toner fra fed fredag arrangementet. Derudover bliver der også solgt burgers og andet lækkert oksekød i parkens mange restauranter. Hos Tivoli Friheden er man også godt tilfredse med niveauet for salget af burgere og ser med stor optimisme frem mod resten af sommeren i forhold til burgersalget.

- Vi har fået det hele samlet hos Danish Crown Beef, hvilket vi er meget glade for. Vi får leveringssikkerhed, en god kvalitet, ensartethed, og så får vi i de aftalte mængder. Sidst men ikke er mindst, er en stor del af oksekødet dansk oprindelse, hvilket vi sætter stor pris på, siger Niels Kirkegaard, som er køkkenchef for Tivoli Frihedens restauranter og tilføjer:

- Det er skønt, at man til bl.a. store selskaber kan skrive og fortælle, at varen er af dansk oprindelse, og at Tivoli Frihedens restauranter er med til at tage ansvar for landbruget i Danmark.

 

Læs også