bannerPos

DeLaval køber milkrite | InterPuls

Administrerende direktør Joakim Rosengren, DeLaval, er glad for opkøbet af milkrite | InterPuls
07-07-2020 12:24

DeLaval har foretaget yderligere investeringer for fremtidens løsninger inden for mælkeproduktion og service ved at overtage Milkrite | InterPuls fra Avon Rubber.

Handlen er betinget af godkendelse fra relevante konkurrencemyndigheder. Hos DeLaval er man stolte over indkøbet.

- Vi er stolte over at kunne byde velkommen til milkrite | InterPuls i DeLaval Group. milkrite | InterPuls er en meget succesrig virksomhed med et stærkt brand og er anerkendt af mælkeproducenter verden over. milkrite | InterPuls vil blive kørt som et selvstændigt firma i DeLaval organisationen, dog vil Craig Sage, Administrerende Direktør i milkrite | InterPuls, rapportere direkte til mig, siger Joakim Rosengren, President & administrerende direktør i DeLaval.

Den nye del af DeLaval-koncernen er en global ledende virksomhed, der leverer komplette malkepladsløsninger til mælkeproducenter verden over med det formål at forbedre hver enkelt mælkeproduktion. milkrite | InterPuls vil fortsætte sin langsigtede strategi med samme ledelse, organisation, brand og kanaler til markedet.

- Milkrite | InterPuls har været en vigtig del af Avon Rubber i flere år. Dog synes bestyrelsen, at det nu er det rigtige tidspunkt at sælge virksomheden. Vi tror på, at milkrite | InterPuls under det nye ejerskab får mulighed for fortsat at blomstre og vokse i fremtiden, siger Paul McDonald CEO i Avon Rubber.

hka

Konceptet var det billigst mulige staldbyggeri

Svineproducent Johannes Kaasgaard byggede en billig slagtesvinestald med plads til cirka 7000 slagtesvin. Det har givet ham en mere robust bedrift, udtaler han til Seges Svineproduktion.

Spredt høst og gode udbytter

Vinterbyg af hybridsort gav udbytte på 10 tons og var høstet allerede i uge 29. Rapsen er ligeledes i hus og hveden påbegyndes denne uge. Den spredte høst giver mulighed for at så tidligt og af den vej opfylde dele af kravet til efterafgrøder.

DBC Invest overtager aktiemajoriteten i Grauballegaard Biogas

Vestjyllands Andel, Jysk Energi og Langfristet Erhvervsfinansiering, som tilsammen udgør Danish Bio Commodities og herunder DBC Invest, foretager nu den første investering i danske biogasanlæg. Samtidig arbejder DBC på flere investeringer, der ventes inden for nærmeste fremtid.

Afrikansk svinepest i besætning 40 kilometer fra Tyskland

To nye udbrud af afrikansk svinepest i tamsvinebesætninger er konstateret i den vestlige del af Polen, rapporterer Fødevarestyrelsen.

Tror på godt udbytte i øko-havre til gryn

Landmand Hans Dam, Maglehøjgård, høster tirsdag havre og hvede lidt syd for Kirke Hyllinge på Sjælland.

Hvedeprisen falder i Rusland

Der er nu sat et midlertidigt høstpres på hvedeprisen her i Europa. Grunden skal vi finde i Rusland, hvor eksportprisen i sidste uge begyndte at falde, efter tre ugers kontinuerlig stigning.
Side 1 af 1889 (37764 artikler)Prev1234567188718881889Next